Het platform bij uitstek om al jouw cryptocurrencies te kopen en/of te verkopen !

Cryptogeld is "geld" in de vorm van een bedrag in cryptovaluta, of – met een Engels woord –cryptocurrency.

Dit laatste is een soort digitale munteenheid, die vaak gebruikt wordt als alternatief geldsysteem voor de reguliere geldsoorten. De eerste en grootste is bitcoin.

Deze cryptocurrencies zijn niet meer weg te denken in onze moderne samenleving en wordt dan ook meer en meer ingezet om online betalingen te doen .

Bitcoin gebruikt peer-to-peer-technologie om zonder centrale instantie of banken te kunnen werken; het verwerken van transacties en het uitgeven van bitcoins gebeurt collectief door het hele netwerk.

Bitcoin is opensource; het ontwerp is openbaar, niemand is eigenaar of beheerder van Bitcoin en iedereen kan meedoen.

Dankzij de unieke eigenschappen staat Bitcoin vele nieuwe gebruiksmogelijkheden toe die tot nog toe niet mogelijk waren met andere betalingssystemen.

De cryptografie die Bitcoin-transacties beveiligt is net zo sterk als die het leger gebruikt. Niemand kan namens u betalingen verrichten of uw geld incasseren.

Net als met e-mail hoeft niet iedereen hetzelfde programma of dezelfde provider te gebruiken. Ze kunnen gewoon de systemen gebruiken die ze het makkelijkst vinden. Alles werkt met elkaar samen, want het is allemaal gebaseerd op dezelfde open technologie. En het Bitcoin-netwerk slaapt nooit, zelfs niet op zon- en feestdagen!

Bitcoins kunnen worden overgemaakt van Afrika naar Canada in tien minuten. Er zit geen bank tussen, dus er zijn geen vertragingen, geen hoge kosten en geen geblokkeerde transacties. Er is geen verschil tussen een betaling aan uw buurman of aan uw familie aan de andere kant van de wereld.

Zo heb je ook verschillende altcoins, zoals litecoin, dash ,ethereum en noem maar op .

Ook hier kan je een mooie verdienste op maken.

Net zoals je op een beurs aandelen kan kopen kan je ook hier coins laag inkopen en weer verkopen als ze een hogere waarde halen .

Om hier winst uit te halen , zal je wel de prijzen een tijdje moeten volgen . Bij elke coin kan je ook zien welke prijsstijgingen en/of dalingen ze doorstaan hebben , en dit op verschillende tijdsspanne (dag,week,maand,...).

Dus de coins volgen is de boodschap ;)

 

 

Nog een voordeel van dit platform is dat je coins kan aankopen en dan hiermee Adpacks 

aankopen bij futurenet, of online betalingen doen voor aankopen op het internet .Steeds meer sites werken met deze betaalmethode .